Начало
Магазин
Любими0

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ПРИ ПОРЪЧКА НАД 300  ЛВ!

КИРОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД извършва изграждане и поддръжка :

Електрическата инсталация е съвкупност от проводници, електрически апарати и системи, изградена с цел да осигурява безопасно и надеждно разпределение на електрическата енергия в бита и промишлеността.

 

Мълниеприемниците с изпреварващо действие са последни технически новости в областта на мълниезащитата и са устройства (мълниепиремни глави) в които са вградени технически средства с които, когато мълнията тръгне по посока вашият дом, мълниеприемната глава получава електрически потенциал по-висок от този на земната повърхност и прихваща мълнията по-далеч във въздуха още преди да е поразила вашият дом. По този начин мълниеприемника с изпреварващо действие има много по-голяма защитна площ и защитава освен домът Ви и прележащите към него двор, градина, парк, басейн и други прилежащи площи.

Мълниеприемниците с изпреварващо действие НЕ привличат мълниите, а имат само по-голяма защитна площ.

Заземителната система е част от външната мълниезащита на сградата, която отвежда тока на мълнията в земята и там го разпределя. Заземителната система трябва задължително да бъде свързана с изравняването на потенциалите. Заземителните системи на ОБО включват всичко за комплексно изграждане на надеждно функциониращо заземително съоръжение – кръгли проводници, заземителни шини, заземители за дълбоко заземяване и пластини за заземяване, заземителни клеми и свързващ материал, държачи и принадлежности.

При нас можете да намерите богато разнообразие от осветителни тела като LED алуминиеви профили, LED Луни, Екстериорно и фасадно осветление, Улични и паркови лампи, Индустриално и взривозащитено осветление, Аварийно и евакуационно, LED ленти и трансформатори, Сензори за движение и присъствие, и други.

Електрическите инсталации и ел. табла в даден момент могат да поднесат доста неприятни изненади и нужда от електротехник който да извърши нужните електро услуги по отстраняването на проблема. В подобни ситуации можете да разчитате на нашият екип с богат опит в сферата на електро услугите за да се справи с проблема веднага!

Нашите електро услуги се извършват от високо квалифицирани електротехници които без проблем могат да се справят с всяка една ел. инсталация на апартамент, магазин, офис или инсталация на цяла жилищна сграда. Работим с най-съвременните технологии и материали.

Ако имате нужда от консултация със електротехник свързани с всякакъв вид електро услуги не се чудете а на 0887114726  позвънете

Ще се радваме да ви посетим на безплатно място и да ви дадем възможно най-оптималното решение за Вас в съотношение качеството на нашите електро услуги , качество на положените материали. Стремим се всичките извършени електро услуги от нас да са на първо място за удовлетворение за Вас нашите клиенти. За това се стремим да държим възможно най-ниските цени за електро услуги в Кърджали .

Back to Top
0
Остават още само 300.00 лв. до Вашата безплатна BG доставка до офис на Еконт
Количката Ви е празна

Изглежда, че все още не сте добавили продукт. Нека не чакаме повече добавете нещо сега.

Към продуктите
Продукта беше добавен към количката